Les notícies d'Alzira. Informació objectiva, contrastada i plural.

Alzira Ràdio t’apropa tota la informació d’Alzira, l’actualitat política, el camp, les Falles d’Alzira, la Setmana Santa alzirenya. Totes les notcies de la teua ciutat en un mateix web. Escolta la nostra programació a través del Player o a la carta.

Totes les notícies esportives a Alzira Ràdio, Al nostre wew trobaràs l’actualitat de UD Alzira, del Ciutat d’Alzira, els campionats, els resultats dels partits de 3º Regional.

PROGRAMES

ECONOMIA

L'Ajuntament d'Alzira reduix deute i paga abans

L’Ajuntament d’Alzira reduix deute i paga abans

L'Ajuntament d'Alzira torna a  tancar en positiu l'exercici 2018 amb un superàvit de vora mig milió d’euros.   A este bon ...

Les notícies econòmiques d’Alzira de la mà d’Alzira Ràdio. Accedix ací a l’actualitat de les empreses, els projectes d’IDEA.

CULTURA

Set persones treballaran per a l'Ajuntament durant sis mesos

Set persones treballaran per a l’Ajuntament durant sis mesos

L’Ajuntament d’Alzira incorpora les 7 persones seleccionades per al programa EMCORP que treballaran al consistori durant 6 mesos. El programa ...

L’actualitat cultural de la teua ciutat en alziraradio.com. Un recull de les notícies més destacades del món de la cultura, l’art, la música, les festes… La informació cultural d’Alzira a la teua ràdio.

EL CAMP / MEDI AMBIENT

Alzira Ràdio et du les notícies del camp, la natura i medi ambient a Alzira i la comarca de la Ribera Alta.