Les notícies d'Alzira. Informació objectiva, contrastada i plural.

Alzira Ràdio t’apropa tota la informació d’Alzira, l’actualitat política, el camp, les Falles d’Alzira, la Setmana Santa alzirenya. Totes les notcies de la teua ciutat en un mateix web. Escolta la nostra programació a través del Player o a la carta.

Totes les notícies esportives a Alzira Ràdio, Al nostre wew trobaràs l’actualitat de UD Alzira, del Ciutat d’Alzira, els campionats, els resultats dels partits de 3º Regional.

PROGRAMES

ECONOMIA

No s'ha trobat cap entrada.

Les notícies econòmiques d’Alzira de la mà d’Alzira Ràdio. Accedix ací a l’actualitat de les empreses, els projectes d’IDEA.

CULTURA

Publicades les obre premiades als Premis Literaris Ciutat d'Alzira

Publicades les obre premiades als Premis Literaris Ciutat d’Alzira

Només sis mesos després de la celebració de la XXX edició dels premis literaris Ciutat d’Alzira, ja estan publicades les ...

L’actualitat cultural de la teua ciutat en alziraradio.com. Un recull de les notícies més destacades del món de la cultura, l’art, la música, les festes… La informació cultural d’Alzira a la teua ràdio.

EL CAMP / MEDI AMBIENT

Jornada en Alzira organitzat per UPV - Consorci de la Ribera

Jornada en Alzira organitzat per UPV – Consorci de la Ribera

Alzira a acollit hui una jornada organitzada per la Universitat Politècnica de València, el Consorci de la Ribera i l’Ajuntament, ...

Alzira Ràdio et du les notícies del camp, la natura i medi ambient a Alzira i la comarca de la Ribera Alta.